Referenties

Anderen Over mij

 

Lees hier wat anderen ervaren hebben tijdens mijn dienstverlening aan hen

waardevolle inzichten

“Bijzonder waardevol voor iedereen die het eigen ontwikkelpotentieel wil ontdekken, en vervolgens benutten. Deze aanpak is dus zeker aan te bevelen voor een ieder die meer uit zichzelf wil halen, of teams die vermoeden over onbenut (synergetisch) potentieel te beschikken.

Voordelen sportteams

“Hij werkt met bewegingstesten en het lichaam liegt niet. Je kunt de testen niet manipuleren met gewenste antwoorden. Je krijgt met academisch bewezen methodes een betrouwbaarder beeld.” 

Gezin evenwichtiger en relaxter

“Met name onze zoon heeft veel benefit gekregen om vaardigheden buiten zijn comfortzone aan te spreken. Het maakt hem evenwichtiger en relaxter in het omgaan met situaties die anders gaan dan hij graag zou willen.”

 

Ontwikkeling kinderen

“Ik voelde mij op mijn gemak. Ik herkende mijn persoonlijkheid in het lezen van het rapport.”

 

Testimonial

“Foppe de Haan over één van de methodes van Maurice”

Een aantal weken geleden mocht ik bij Foppe de Haan op bezoek komen om te praten over één van de methodes (ActionTypes) die ik in mijn praktijk toepas. Ik weet vanuit mijn opleidingen dat naast Louis van Gaal, Frank de Boer, Joop Alberda en Marc Lammers, ook Foppe er een groot deel van zijn carrière mee gewerkt heeft. Van zijn ervaringen met ActionTypes mocht ik een video maken en die kun je hieronder aanschouwen. De video is misschien wat lang, +/- 5 minuten, maar het is wel de moeite waard om te blijven kijken. 

Ik moet zeggen dat ik heel warm bij Foppe ben ontvangen, ook door zijn lieve vrouw! Het was zo gezellig, dat ik het jammer vond om weer weg te gaan. 

Het was super gaaf dat hij een heleboel ervaringen met mij wilde delen. En, het was fascinerend om naar Foppe’s (soms ludieke) anekdotes te luisteren. Het mooie daarvan is dat ik in zo’n korte tijd heel veel van hem geleerd heb. Toen ik wegging, zei hij nog tegen me: “Maurice, doe altijd wat je zegt”. Referent aan ons gesprek begreep ik gelijk wat hij bedoelde! Mooi!! 

 

Foppe de Haan

Voetbaltrainer & inspirator

Testimonial

“Waardevolle inzichten”

 De inzichten die Maurice Dynamics geeft, zijn bijzonder waardevol voor iedereen die het eigen ontwikkelpotentieel wil ontdekken, en vervolgens benutten. Dat geldt niet alleen op individueel niveau, maar zeer zeker ook voor (management-)teams. Door vanuit de individuele profielen naar groepsdynamiek te kijken, kunnen potentiële synergiën tussen teamleden geïdentificeerd en vervolgens maximaal benut worden.

Op basis van grondig, uitgebreid en langjarig onderzoek, gebaseerd op praktijkervaringen en inzichten van diverse wetenschappers en andere deskundigen wordt een profiel opgesteld op basis van een combinatie van o.a. motoriek en psychologische fundamenten. Op die manier legt het profiel het verband tussen aangeleerd en aangeboren gedrag. Daardoor vormt het profiel dan ook een goede basis van waaruit het ontwikkelpotentieel geconcretiseerd wordt, inclusief onmiddellijk concreet toepasbare adviezen. Die aanpak betekent dan ook dat een profiel absoluut niet gaat over het plaatsen van mensen in hokjes, maar juist over het identificeren en concretiseren van (ontwikkel-/groei-)mogelijkheden. De profielen die Maurice opstelt zijn geen momentopname, maar een toekomstperspectief!

Deze aanpak is dus zeker aan te bevelen voor een ieder die meer uit zichzelf wil halen, of teams die vermoeden over onbenut (synergetisch) potentieel te beschikken.

Maurice is een bevlogen professional die vanuit een diepe gedrevenheid zich jarenlang bekwaamd (en gecertificeerd!) heeft in deze aanpak/methodiek. Zijn warme persoonlijkheid en enthousiasme maken het tot een plezier om met Maurice samen te werken. De profieltesten worden door Maurice in een persoonlijke setting afgenomen, waarbij hij er zorgvuldig op toe ziet dat de cliënt(e) in elke stap van het proces, de analyse precies weet wat er gebeurt en waar het toe dient, wat maakt dat ook de testresultaten/het profiel als buitengewoon acceptabel wordt ervaren. Dat nog los van het feit dat de rapportage leest als een feest der herkenning, de lezer snapt onmiddellijk dat ‘het verhaal klopt’. En juist dat maakt weer dat als vanzelfsprekend voelt om vandaar uit met het persoonlijke verbeterpotentieel aan de slag te gaan.

Leen de Waal MSc MA

Principal Consultant

Testimonial

“Voordelen (sport)teams”

“Veel persoonlijke ontwikkelingen gaan gepaard met saaie gesprekken of vraag/antwoorden lijstjes. Maurice gaat heel anders te werk. Hij werkt met bewegingstesten en het lichaam liegt niet. Je kunt de testen niet manipuleren met gewenste antwoorden. Je krijgt met academisch bewezen methodes een betrouwbaarder beeld. Niet alleen voor de persoonlijke ontwikkeling, maar zie ook veel voordelen voor sport(teams) en kansen om de juiste personen te kiezen bij bedrijven of afdelingen. Super interessant om dit te mogen ervaren en buiten dat is Maurice een prettig betrouwbare persoon met een enorme drive en passie om toegevoegde waarde te leveren. Hij zal met zijn aanpak heel veel personen en bedrijven gaan helpen!”

Een aantal voorbeelden van knelpunten/problemen die Maurice’ aanpak weet weg te halen:

– Hersenontwikkeling en gevarieerd bewegen
– Teamdynamica en – persoonlijke groei
– Organisatieverandering
– Conflicthantering
– Veranderingsbereidheid
– Beslissing – anticipatie – communicatie – leerstijlen

Bernd Karstenberg

Directeur Life Cycle Vision

Testimonial

“Evenwichtiger en relaxter”

“Er is een mooie parallel te trekken tussen de rol van coach en ouder. Maurice’ zijn methode sluit goed aan bij de wijze waarop wij die rol graag invullen.

Onze zoon en dochter zijn bij uitstek twee kinderen die ruimte nodig hebben om zich te ontwikkelen. Ons doel is om hen te begeleiden in het uitgroeien tot twee evenwichtige en gelukkige volwassenen: de beste, leukste, mooiste versie van zichzelf.

De verschillende groepsprocessen in combinatie met de geanalyseerde profielen, heeft ons meer inzicht in
elkaar en onze kinderen opgeleverd. Dit inzicht helpt in het kiezen van een goede aanpak bij fricties en stimuleert het uitproberen van een andere aanpak in situaties die zich herhalen. Daarnaast hebben we een aantal eenvoudige oefeningen aangereikt gekregen die helpend zijn.

Met name onze zoon heeft veel benefit gekregen om vaardigheden buiten zijn comfortzone aan te spreken. Het maakt hem evenwichtiger en relaxter in het omgaan met situaties die anders gaan dan hij graag zou willen. Maurice’ zijn methode heeft ons als coach van onze kinderen verrijkt! We zijn rijk met een expert in onze nabijheid, waar we ten alle tijde te rade kunnen gaan als we voor nieuwe, grote uitdagingen komen te staan in het groot brengen van onze pupillen!”

Gezin dat graag anoniem blijft

Testimonial

“Ik voelde mij op mijn gemak”

“Tijdens het testen geeft Maurice terugkoppeling over zijn conclusies. Ik vond het prettig dat ik regelmatig werd gevraagd of het comfortabel voor mij is. Ik voelde mij daardoor op mijn gemak. Ik herkende mijn persoonlijkheid in het lezen van het rapport.”

Sterre

(15-jaar)

wie ben ik?

De persoon achter Maurice Dynamics

Maurice Heijmans

Maurice Heijmans

Eigenaar-Oprichter

Maurice Heijmans heeft een Bachelor of Economics en een Master of Business Administration. Hij werkte meer dan 20 jaar in de accountancybranche en is gespecialiseerd in het onderhouden van relaties en het inschatten en verbinden van mensen. Lees meer >>

Neem contact op

Anna blamanstraat 14
5122 CP  Rijen
+31(0)6-53148683
info@mauricedynamics.nl