Maurice' dienstverlening

Inside-out

De methode van binnen naar buiten

Vaak zijn we alleen maar met de externe wereld bezig. Denk aan school, werk, familie, ondernemen etc..

Eigenlijk zou er een dringende behoefte moeten zijn aan referenties die meer intern en onafhankelijk zijn van externe omstandigheden en daarmee onze gezondheid en welzijn bevorderen. Je kunt dan denken aan ‘autonomie’, ‘meesterschap’ en ‘doelen stellen’.

Maurice’ dienstverlening gaat over deze ‘Inside-out’ methode. Bij het profileren gaat hij eerst uit van het lichaam          (de motoriek) als ingang, conform de ActionTypes benadering. Deze benadering kent decennia lang onderzoek, gebaseerd op praktijkervaringen en inzichten van diverse wetenschappers en overige deskundige. Na het motorisch gedeelte wordt dieper ingegaan op de verbinding met het cognitieve proces.

ActionTypes ontwikkelde originele manieren om voornoemde interne omstandigheden te beoordelen waarmee ons lichaam overlevingsmechanismen organiseert. Deze mechanismen hebben implicaties in al onze expressiegebieden, omdat ze, door vorm te geven aan hoe we bewegen, ook onze manier van denken vormen (zie video Wolpert).

Ze vormen onze innerlijke omgeving – een dynamisch systeem dat ons allen aanpassingstools geeft die we nodig hebben om te overleven en te slagen binnen onze externe omgeving (een survival kit).

Diensten overzicht

Een veelzijdig aanbod

Maurice verleent onderstaande diensten.

Dynamics ‘Light’ en ‘Professional’ is speciaal bedoeld voor individuen die hun aangeboren identiteit willen weten. Dynamic Profile ‘Premium’ gaat nog een stapje verder en behandelt ook het ontwikkelpotentieel.

Voor teams uit het bedrijfsleven, de publieke sector, de sportwereld en gezinnen kun je het beste kiezen voor ‘Dynamics Team’.

‘Consulting op maat’ is van toepassing op alle diensten.

Aangezien Maurice ‘maatwerk’ wil leveren, is het aan te bevelen om vooraf geheel vrijblijvend contact met hem op te nemen. Doe dit door op de gewenste dienst te klikken en vervolgens op ‘maak een afspraak’.

Afhankelijk van de gekozen dienst(en) kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn. De fiscus betaalt dus waar mogelijk een behoorlijk stuk mee.

 

Dynamics Light

 

EUR 99,- 

Dynamics Professional


EUR 129,-
 

Dynamics Premium

 

EUR 159,- 

Dynamics Team

 

PRIJS OP AANVRAAG 

Consulting op maat

 

€ 120 per afspraak

Hoe Maurice werkt?

Een duidelijk proces

Contact & inventarisatie

 1.  Kies de gewenste dienst.
 2. Klik op ‘maak een afspraak’.
 3. Vul je gegevens in.
 4. Vermeld je hulpvraag.

Propositie & planning

 1. Maurice neemt contact op.
 2. Overleg gekozen dienst ed.
 3. Planning afspraak.
 4. Betaling op dag afspraak.

Uitvoering & Consulting

 1. Voor de afspraak ontvang je instructies. Je moet fit zijn.
 2. De test kan geschieden door normale aanraking.
 3. Consulting: na de analyse  biedt ‘Consulting op maat’ de mogelijkheid om jou of jouw organisatie verder te ondersteunen.

een persoonlijk woord

Mensen helpen ontwikkelen 

Wat mij binnen en buiten mijn oorspronkelijk vakgebied altijd heeft geïnteresseerd, is hoe en waarom mensen op een bepaalde manier “doen” en “denken”. Daarin ontbrak nog “bewegen” als derde schakel. Door me hierin te verdiepen – middels diverse intensieve studies – ontdekte ik vanuit de topsport dat het lichaam bepalend is in de verbinding tussen bewegen en het emotioneel -mentale, en bij de ontwikkeling van menselijk potentieel. 

Neem contact op

Anna blamanstraat 14
5122 CP  Rijen
+31(0)6-53148683
info@mauricedynamics.nl