voor gezinnen

dynamics

 

Wil je als gezin een (h)echt team vormen en elkaars natuurlijke identiteit en potentieel ontdekken?

Gezinnen

De motorische – en cognitieve analyses geven je de nodige inzichten en handvatten om elkaar beter te begrijpen en te motiveren. Het geeft tevens inzicht in elkaars typische kenmerken en kwaliteiten en hoe je die benut om samen gelukkig te zijn.

Testimonium

“Er is een mooie parallel te trekken tussen de rol van coach en ouder. Maurice’ zijn methode sluit goed aan bij de wijze waarop wij die rol graag invullen.

Onze zoon en dochter zijn bij uitstek twee kinderen die ruimte nodig hebben om zich te ontwikkelen. Ons doel is om hen te begeleiden in het uitgroeien tot twee evenwichtige en gelukkige volwassenen: de beste, leukste, mooiste versie van zichzelf.

De verschillende groepsprocessen in combinatie met de geanalyseerde profielen, heeft ons meer inzicht in
elkaar en onze kinderen opgeleverd. Dit inzicht helpt in het kiezen van een goede aanpak bij fricties en stimuleert het uitproberen van een andere aanpak in situaties die zich herhalen. Daarnaast hebben we een aantal eenvoudige oefeningen aangereikt gekregen die helpend zijn. 

Met name onze zoon heeft veel benefit gekregen om vaardigheden buiten zijn comfortzone aan te spreken. Het maakt hem evenwichtiger en relaxter in het omgaan met situaties die anders gaan dan hij graag zou willen. Maurice’ zijn methode heeft ons als coach van onze kinderen verrijkt! We zijn rijk met een expert in onze nabijheid, waar we ten alle tijde te rade kunnen gaan als we voor nieuwe, grote uitdagingen komen te staan in het groot brengen van onze pupillen!”

Gezin dat graag anoniem blijft

 

NOTE:

“Het opheffen van torenhoge verwachtingspatronen is cruciaal voor de ontwikkeling van een gezonde kind-ouderrelatie. Als ouders hun kinderen herkennen en leren waarderen voor wie ze werkelijk zijn, voor het potentieel dat ze vertegenwoordigen en voor hun verschillen, zal het gezin in staat zijn om de best mogelijke voorwaarden te creëren voor iedereen om op een hoger niveau te komen. Om dat te laten gebeuren, moeten ouders eerst hun eigen voorkeuren begrijpen! Bewuster zijn van hun eigen natuurlijke krachten is een eerste vereiste om hun kinderen te respecteren en te koesteren!”

 

   GRatis e-book

   Lees meer over Maurice Dynamics

   In dit handige e-book in pdf-formaat vind je meer achtergrond informatie over de methodiek, de toepassingen en diverse voorbeelden

   vraag offerte aan

   Anna blamanstraat 14
   5122 CP  Rijen
   +31(0)6-53148683
   info@mauricedynamics.nl