SPORT

Dynamics

 

Ben jij die sportcoach die graag wil innoveren en een ‘Be Like Me’ of een ‘One Size Fits All-aanpak’ liever uit de weg gaat? En wil je meer weten over wat jouw sporter(s) beweegt in motorische, visuele, mentale, emotionele en – motivationele zin?

Categorie-Sport

De motorische – en cognitieve analyses geven jou als coach de nodige inzichten en handvatten om jouw sporter(s) beter te begrijpen en te begeleiden. Je gaat o.a. ontdekken dat rekening houden met de motorische stijl en coachen op drijfveren, dominante mentale functie, communicatietaal en ideale gemoedstoestand positief uitwerkt op hun mentale vaardigheden.

Testimonium

“Veel persoonlijke ontwikkelingen gaan gepaard met saaie gesprekken of vraag/antwoorden lijstjes. Maurice gaat heel anders te werk. Hij werkt met bewegingstesten en het lichaam liegt niet. Je kunt de testen niet manipuleren met gewenste antwoorden. Je krijgt met academisch bewezen methodes een betrouwbaarder beeld. Niet alleen voor de persoonlijke ontwikkeling, maar zie ook veel voordelen voor sport(teams) en kansen om de juiste personen te kiezen bij bedrijven of afdelingen. Super interessant om dit te mogen ervaren en buiten dat is Maurice een prettig betrouwbare persoon met een enorme drive en passie om toegevoegde waarde te leveren. Hij zal met zijn aanpak heel veel personen en bedrijven gaan helpen!”

Bernd Karstenberg, directeur Life Cycle Vision

Een aantal voorbeelden van knelpunten/problemen die Maurice’ aanpak weet weg te halen:

 

  • Hersenontwikkeling en gevarieerd bewegen
  • Teamdynamica en – persoonlijke groei
  • Organisatieverandering
  • Conflicthantering
  • Veranderingsbereidheid
  • Beslissing – anticipatie – communicatie – leerstijlen

  GRatis e-book

  Lees meer over Maurice Dynamics

  In dit handige e-book in pdf-formaat vind je meer achtergrond informatie over de methodiek, de toepassingen en diverse voorbeelden

  Contact

  Anna blamanstraat 14
  5122 CP  Rijen
  +31(0)6-53148683
  info@mauricedynamics.nl