About

Over mij

 

Lees hier meer over mijn achtergrond, ervaring, interesse, passie en mijn drijfveren 

Strategisch

“Niet achterover leunen, maar durven de lat voor jezelf hoog te leggen, want het grootste gevaar is vaak niet dat je doel te hoog is en je het daardoor niet zal halen, maar dat je doel te laag is en je het wel haalt”.

 

 

Professioneel

“Mijn klanten inzicht geven en ondersteunen bij de ontwikkeling van menselijk potentieel; daar ga ik voor”. 

 

 

Favicon

Waarden

“Actie, klantgerichtheid, creativiteit, oprechtheid, samenwerking, vaardigheid, variatie, flexibiliteit en loyaliteit; daar sta ik voor. 

 

 

Proven Success

The Numbers Don’t Lie

Mensen en organisaties op een natuurlijke wijze profileren en ondersteunen doe ik met veel passie en know-how. Ondanks dat we liever altijd terugvallen op onze comfortzone (voorkeuren) is het belangrijk verder te kijken naar de ontwikkeling van jouw potentieel. Dat kost natuurlijk energie, maar als de wisselwerking tussen comfort – en ontwikkelzone goed gedoseerd is en je drijfveren worden getriggerd, zal je uiteindelijk sterker in de maatschappij staan. Wat je eigenlijk doet, is je brein zo veel mogeljk uitdagen. Ik geef je inzicht in hoe je dit kunt aanpakken.
Lees mijn referenties

Aantal mensen geprofileerd vanaf medio 2019.

%

mensen die voordelen behaald hebben met dynamic profiling

wie ben ik?

De persoon achter Maurice Dynamics

Maurice Heijmans

Maurice Heijmans

Eigenaar-Oprichter

Maurice Heijmans heeft een Bachelor of Economics (BEc) en een Executive Master in Business Administration (MBA). Daarnaast is hij gediplomeerd Belastingadviseur (RB) en Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Hij werkt al meer dan 20 jaar als bedrijfsadviseur in de accountancybranche en gedurende deze periode specialiseerde hij zich in het onderhouden en ondersteunen van relaties en het inschatten en verbinden van mensen. In het verlengde hiervan besloot hij een Jungiaanse studie te doen die gaat over de analytische psychologie.  meer >>

Neem contact op

Anna blamanstraat 14
5122 CP  Rijen
+31(0)6-53148683
info@mauricedynamics.nl