Mijn verhaal

We komen allemaal wel eens in een levensfase dat je niet lekker in je vel zit; je weet niet wat je wilt, je bent moe, hebt een super kort lontje, je moet huilen om niks! Herkenbaar?

Ik heb het ook meegemaakt. Achteraf ben ik er blij om, want zo’n moeilijke fase in je leven zorgt ervoor dat je vervolgens weet hoe het dus NIET moet. Door te praten met experts, je dierbaren en nieuwe kennis te vergaren, kwam ik achter mijn ware “IK” en hoe ik mijn leven structuur kon/kan geven om in balans te blijven. Eigenlijk zijn het de details die je moet weten om weer gelukkig te zijn, beter te presteren en je energiek te voelen. HOE DAN?

Eén van mijn motivatiebronnen is “ het allerbeste uit mezelf halen door eigen doelen te stellen”. Daarnaast ben ik iemand die vrijheid nodig heeft, van betekenis wil zijn en op eigen impuls wil handelen. Een tijdje geleden kon ik dit dus niet realiseren. Ik voelde me daardoor zo slecht, dat ik meer wilde weten over hoe en waarom (mijn andere motivatiebron). Ik ging weer in de schoolbanken. Ik kwam erachter dat ik mijn hersenen aan het beschadigen was. Dit had directe invloed op mijn mentale (cognitieve) – en fysieke weerbaarheid. Ik schrok me kapot, want ik ontwikkelde me niet meer als mens, maar deed juist het tegenovergestelde. Door mijn eigen identiteit te ontdekken, leerde ik vaker mijn hersengebieden aan te spreken die van nature een lage elektrische weerstand hebben en van nature een hoge prikkelgeleiding. Heel simpel gezegd, hier lagen en liggen mijn verborgen talenten. Niet normaal toch dat zo’n “klein weetje”, zoveel met je kan doen?! Uiteindelijk hebben al deze ervaringen geleid tot de oprichting van Maurice Dynamics. Erg gaaf om mijn kennis en ervaringen met mijn klanten te mogen delen!!