Een aantal weken geleden mocht ik bij Foppe de Haan op bezoek komen om te praten over één van de methodes (ActionTypes) die ik in mijn praktijk toepas. Ik wist vanuit mijn opleidingen dat naast Louis van Gaal, Frank de Boer, Joop Alberda en Marc Lammers, ook Foppe met deze ActionTypes methode werkt(e). We gingen hierbij met name in op essentiële vragen als: wie ben ik of wie zijn wij? Wat kan ik of wat kunnen we? Wat wil ik of wat willen we? Het zijn vragen die ontzettend belangrijk zijn bij toepassingsgebieden als: sport, loopbaanontwikkeling, teamdynamica, gezinnen, health & wellbeiing en ontwikkeling van kinderen, volwassenen. Ik vond het super gaaf van Foppe dat ik van zijn ervaringen met ActionTypes een video mocht maken. In de video (+/- 5 min) legt hij ook kort uit waarom bewegen in relatie tot het mentale aspect zo belangrijk is.

T